Yenizengen İlkokulu

Vizyon: Kendini sürekli yenileyen, inceleyen, araştıran, okuyan nesillerin yetiştiği;Bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve geleceğe hazırlandığı;Yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin işbirliği ile; Bu bölgenin EN İYİ TAŞIMALI İLKOKULU olmaktır.

Misyon: Ülkemizin sağlıklı birey yetiştirme politikalarının temel kaynağı olarak;Yüce Önder ATATÜRK’ÜN “BÜYÜK TÜRKİYE” idealine ulaşmayı hedefleyen,Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen,Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, Türk Milli Eğitiminin Temel İlkelerinin bilincinde olan sağlam karakterli yeni nesiller yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: Ders Başlama:8´30 Ders Bitiş Pazartesi:15´25 Diğer Günler;14´35
Isınma: Soba
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://yenizengenilkokulu.meb.k12.tr

Adres - ZENGEN MAH. 99754. SK. NO: 21 EREĞLİ / KONYA

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Adana -Ankara yolu üzerinde Konya ili Ereğli İlçesine bağlı şirin bir beldedir.

Adres - ZENGEN MAH. 99754. SK. NO: 21 EREĞLİ / KONYA

Ulaşım Her an Ulaşım mümkündür.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 215 Km. İlçe uzaklığa 55 Km´dir.